Prava vsebina
poslana pravi publiki.

Sodoben komunikacijski kanal

Ni pomembno le poslati. Pomembno je, kaj pošljemo.

Oglaševanje s pomočjo pošiljanja email sporočil oziroma bolj znano kot email marketing je navidez dokaj preprosta oblika oglaševanja. A vedeti moramo, da je pomembno na kakšen način, s kakšno vsebino, s kakšno obliko nagovorimo ciljno publiko.

Skrbno sestavljena sporočila, ki v grafičnem pomenu nikakor ne zaostajajo za grafiko spletnega mesta, so bistvenega pomena za dosego cilja.

Izjemno visok ROI (Return of investment)

Ob pravilni uporabi je doprinos neizbežen

V kolikor se email marketinga lotimo pravilno, bodo rezultati tudi temu primerno višji. Več raziskav kaže, da je prav pri email marketingu razmerje med vloženimi sredstvi ter ustvarjenim prihodkom (ROI) zelo visok.

Merjenje uspešnosti ter analiza email marketinga nas vodi še v boljše rezultate.

01. Raziščemo

Strokovno in doslednje preverimo vaše celotno področje. Na podlagi zbranih informacij ter interakcije z vami zasnujemo idejo za razvoj.

02. Oblikujemo

Zasnovano idejo prenesemo v digitalno obliko. Pri oblikovanju sledimo trenutnim trendom in hkrati zagotovimo popolno unikatnost.

03. Izvedemo

Zadnji korak je čas, ko grafika “zaživi”. Oblikovano grafično podobo implementiramo za zaželjeno področje. S tem zaokrožimo projekt kot celoto.

Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih trgovin

Email marketing

Družbena omrežja in spletno oglaševanje

Optimizacija spletne strani

Grafično oblikovanje

Povpraševanje

Vas zanima?