Izdelava spletne strani
po vaših željah

Edinstven dizajn

Izdelamo unikaten dizajn

Dandanes je povsod najbolj pomemben prvi vtis. Prav zato, je izgled vaše spletne strani tako zelo pomemben. Z unikatnim dizajnom bomo poskrbeli, da bo stran zadovoljila vsem vašim potrebam, hkrati pa bo naredila odličen prvi vtis, s katerim bodo uporabniki želeli videti še več.

Celotno grafično podobo naredimo v interakciji z vami. S tem zagotovimo, da zadovoljimo tako grafični podobi kot kasneje prezentaciji vaših vsebin.

Preprost vmesnik za urejanje

Enostaven vmesnik za urejanje vaših vsebin

Postavitev nove spletne strani je le prvi korak k njeni uspešnosti. Sami smo mnenja, da mora spletna stran “živeti”.  Slednje je mogoče le, če  zagotovimo preprost vnos vsebin tako strankam, ki so vešče računalniških veščin, kakor tudi popolnim laikom.

Vse naše spletne strani so narejene s pomočjo CMS urejevalnika – WordPress. Ta omogoča preprosto urejanje/dodajanje vsebin na vašo spletno stran.

Popoln izgled vseposod

Prilagodljivost vsem napravam

Živimo v času, ko si ne moremo niti predstavljati življenja brez mobilnega telefona. V povprečju kar 90% ljudi “surfa” po internetu s pomočju mobilnika. Prav zato, je prilagodljivost vaše spletne strani za vse resolucije tako pomembna.

Pri nas poskrbimo, da se vaša spletna stran prilagaja prav vsem napravam in tako optimalno prikaže vas in vašo vsebino.

Nikoli ne ostanete sami

Kvalitetna podpora vam je vedno na voljo

S postavitvijo vaše spletne strani se naše sodelovanje ne konča oziroma niste nikoli prepuščeni sami sebi. Vsem strankam namreč nudimo podporo preko našega elektronskega naslova ter tudi preko telefona, v kolikor je to potrebno. Od končani postavitvi spletne strani vam pravtako zagotovimo kratka video navodila.

Podpora je ključnega pomena tudi iz vidika varnosti. To dosežemo z rednimi posodobitvami vseh uporabljenih gradnikov.

Cenovno dostopno vsem

Ugodno in kvalitetno

Vsaka stranka je za nas novo poglavje, nova zgodba. S to miselnostjo se lotimo tudi oblikovanja ponudbe za izdelavo spletne strani. Vsako ponudbo tako popolnoma prilagodimo stranki, saj le tako omogočimo, da je zajeto vse kar potrebuje, hkrati pa s tem zagotovimo jamstvo med členi ponudbe ter njeno ceno.

Po usklajevanju ponudbe vašim potrebam, je končna cena vedno vnaprej znana. Tako je skrb, da bi nastali še kakšni prikriti stroški, popolnoma odveč.

Varna vsebina

Vaše novo spletno ime in strežnik

Vse naše spletne strani gostujejo na zanesljivih, varnih in hitrih strežnikih. S strani gostovanja je prav tako zagotovljeno nenehno posodabljanje na nove standarde.

Občutek varnosti je temelj k zaupanju stranke v nas.

SEO

Optimizacija spletne strani

Optimizacija spletne strani je velikokrat s strani izdelovalcev spletnih strani pozabljena oziroma se jim zdi nepotrebna. Temu seveda ni tako. Optimizacija je namreč kjučnega pomena, da je vaša spletna stran vsaj en korak pred konkurenco.

Biti vsaj korak pred konkurenco je želja vseh, ne glede na uporabljeno branžo.

01. Raziščemo

Strokovno in doslednje preverimo vaše celotno področje. Na podlagi zbranih informacij ter interakcije z vami zasnujemo idejo za razvoj.

02. Oblikujemo

Zasnovano idejo prenesemo v digitalno obliko. Pri oblikovanju sledimo trenutnim trendom in hkrati zagotovimo popolno unikatnost.

03. Izvedemo

Zadnji korak je čas, ko grafika “zaživi”. Oblikovano grafično podobo implementiramo za zaželjeno področje. S tem zaokrožimo projekt kot celoto.

Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih trgovin

Email marketing

Družbena omrežja in spletno oglaševanje

Optimizacija spletne strani

Grafično oblikovanje

Povpraševanje

Vas zanima?