Spletne trgovine,
ki prodajajo

Edinstven dizajn

Izdelamo unikaten dizajn vaše spletne trgovine

Dandanes je povsod najbolj pomemben prvi vtis. Slednje ne velja, le za “navadne” spletne strani temveč tudi za spletne trgovine. Pri spletni trgovini je pomemben dizajn spletne strani, kakor tudi dizajn vaših izdelkov. Veliko spletnih trgovin ima poudarek le na osnovnem dizajnu, medtem ko so izdelki predstavljeni na zelo preprost  in neunikaten način. To je seveda napaka, saj so izdelki ključnega pomena.

Celotno grafično podobo vaše spletne trgovine naredimo v interakciji z vami. S tem zagotovimo, da zadovoljimo tako grafični podobi kot kasneje prezentaciji vaših vsebin in izdelkov. Privlačnost je prvi korak h kasnejšemu nakupu izdelka.

Preprost vmesnik za urejanje

Enostaven vmesnik za urejanje vaših vsebin

Postavitev nove spletne trgovine je le prvi korak k njeni uspešnosti. Trgovina mora biti preprosta za uporabo tako za obiskovalca, kakor tudi za upravitelja trgovine.

Vse naše spletne trgovine so narejene s pomočjo CMS urejevalnika – WordPress. Ta omogoča preprosto urejanje/dodajanje vsebin v vašo spletno trgovino.

Popoln izgled vseposod

Prilagodljivost vsem napravam

Živimo v času, ko si ne moremo niti predstavljati življenja brez mobilnega telefona. V povprečju kar 90% ljudi “surfa” po internetu s pomočju mobilnika. Prav zato, je prilagodljivost vaše spletne strani za vse resolucije tako pomembna.

Pri nas poskrbimo, da se vaša spletna stran prilagaja prav vsem napravam in tako optimalno prikaže vas in vašo vsebino.

Nikoli ne ostanete sami

Kvalitetna podpora vam je vedno na voljo

S postavitvijo vaše spletne trgovine se naše sodelovanje ne konča oziroma niste nikoli prepuščeni sami sebi. Vsem strankam namreč nudimo podporo preko našega elektronskega naslova ter tudi preko telefona, v kolikor je to potrebno. Od končani postavitvi spletne trgvoine vam pravtako zagotovimo kratka video navodila.

Podpora je ključnega pomena tudi iz vidika varnosti. To dosežemo z rednimi posodobitvami vseh uporabljenih gradnikov.

Izstopite iz povprečja

Majhni koraki za večjo učinkovitost

Velikokrat naletimo na spletne trgovine, ki so grafično dejansko vse enake, v ozadju pa dajejo še veliko dela upravitelju. Temu se pri nas povsem izognemo.

Zagotovimo edinstven prikaz izdelkov vaše spletne trgovine ter upravitelju ponudimo gradnike za preprosto in hitro vodenje trgovine v ozadju. Zagotovimo tudi unikatna sporočila strankam, ki niso šablonska temveč so odsev vas in vaše trgovine. Zadovoljna stranka je stranka, ki se vrača.

 

Varna vsebina

Vaše novo spletno ime in strežnik

Vse naše spletne strani gostujejo na zanesljivih, varnih in hitrih strežnikih. S strani gostovanja je prav tako zagotovljeno nenehno posodabljanje na nove standarde.

Občutek varnosti je temelj k zaupanju stranke v nas.

Cenovno dostopno vsem

Ugodno in kvalitetno

Vsaka stranka je za nas novo poglavje, nova zgodba. S to miselnostjo se lotimo tudi oblikovanja ponudbe za izdelavo vaše nove spletne trgovine. Vsako ponudbo tako popolnoma prilagodimo stranki, saj le tako omogočimo, da je zajeto vse kar potrebuje, hkrati pa s tem zagotovimo jamstvo med členi ponudbe ter njeno ceno.

Cenovni razpon izdelave spletne trgovine je različen. Po usklajevanju ponudbe vašim potrebam, je končna cena vedno vnaprej znana. Tako je skrb, da bi nastali še kakšni prikriti stroški, popolnoma odveč.

Optimizacija spletne trgovine

Bodite korak pred ostalimi

Glavni cilj vsake spletne trgovine je čimvečja prodaja. Za dosego tega je zelo pomembno, da potencialne stranke “opazijo” vas pred konkurenco. Optimizacija spletne trgovine je tako ključnega pomena, ki vas bo postavila pred vaše konkurente.

Obisk in vidnost vaše spletne trgovine sta ključ do uspešnosti.

01. Raziščemo

Strokovno in doslednje preverimo vaše celotno področje. Na podlagi zbranih informacij ter interakcije z vami zasnujemo idejo za razvoj.

02. Oblikujemo

Zasnovano idejo prenesemo v digitalno obliko. Pri oblikovanju sledimo trenutnim trendom in hkrati zagotovimo popolno unikatnost.

03. Izvedemo

Zadnji korak je čas, ko grafika “zaživi”. Oblikovano grafično podobo implementiramo za zaželjeno področje. S tem zaokrožimo projekt kot celoto.

Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih trgovin

Email marketing

Družbena omrežja in spletno oglaševanje

Optimizacija spletne strani

Grafično oblikovanje

Povpraševanje

Vas zanima?