Skip to main content

Woocommerce je ena izmed najbolj priljubljenih platform za izdelavo spletne trgovine. Gre za vtičnik uporabljen preko spletne platforme WordPress.

V enem izmed prejšnih člankov Prednosti postavitve spletne strani v WordPressu smo na kratko opisali glavne prednosti tega sistema za urejanje vsebin. Ena izmed prednosti je prilagodljivost in razširljivost. Pogosto uporabljena razširitev je vtičnik za izdelavo spletne trgovine imenovan Woocommerce.

Woocommerce je idealna rešitev za izdelavo spletnih trgovin manjšega do srednjega ranga. V platformo je namreč vključeno prav vse kar potrebujemo za izdelavo spletne trgovine v celoti. Zaradi njegove preprostosti z lahkoto osvojimo vodenje trgovine brez kakšnega koli dodatnega truda. 

Izstopajoče lastnosti Woocommerce spletne trgovine:

 • Brezplačnost
  Vtičnik Woocommerce je popolnoma brezplačen, kakor je tudi platforma WordPress na kateri je nameščen.
 • Preprostost
  Preprost uporabniški vmesnik skrbniku trgovine omogoča enostavno vnašanje ter urejanje njegovih izdelkov/storitev. Sistem naročil pravtako ustreza popolni enostavnosti. Skrbnik lahko z lahkoto sledi vsem “dejanjem” njegove spletne trgovine in jo vodi popolnoma sam.
 • Primeren za tudi malce večje trgovine
  Platforma je primerna za manjše trgovine pa vse tja do trgovin srednjega ranga. Tako lahko tudi trgovine z večjih številom izdelkov preprosto izdelamo s tem vmesnikom.
 • Razširljivost
  Woocommerce ponuja ogromno dodatnih vtičnikov, s katerimi svojo spletno trgovino še obogatimo ter si olajšamo naše poslovanje. Z nekaj “dodatki” hitro in učinkovito obogatimo našo spletno trgovino tako za uporabnike kot tudi za skrbnika.
 • Varnost
  Platforma Woocommerce se zaradi brezplačnosti, kot tudi sam sistem WordPress, nenehno posodablja in s tem poskrbi, da je vaša trgovina vedno popolnoma varna.

Napiši mnenje

Close Menu

© 2022 Spletos. Vse pravice pridržane.