Skip to main content

WordPress se je iz “blogerskega orodja” razvil v močno orodje za izdelavo spletnih strani, ki ponuja enostaven vmesnik za urejanje vsebin.

Enostaven vmesnik je le ena izmed prednosti, zakaj postaviti spletno stran s tem sistemom za upravljanje vsebin (CMS). Spodaj smo za vas zbrali nekaj najboljših prednosti, ki jih ponuja WordPress.

1. Preprost vmesnik

WordPress ponuja vmesnik, ki je preprost za uporabo tako ljudem veščim računalniškega znanja, kakor tudi popolnim laikom. Zaradi prijaznosti vmesnika je samostojno urejanje vsebin zelo enostavno. Samostojno urejanje je pri spletnih straneh velikega pomena, saj lahko s tem ohranjamo stran “živo”.

2. Brezplačen

Brezplačnost nam omogoča redno posodabljanje brez kakšnihkoli dodatnih stroškov. Tako smo lahko brez skrbi, da se verzija našega WordPressa “samodejno prilagaja trgu”.

3. Prilagodljivost in razširljivost

Kot že omenjeno je WordPress že davno presegel le orodje za blog. Z njegovo pomočjo lahko zgradimo od enostavnih pa vse do kompleksnih spletnih strani. Nabor tem je neomojen. Z našim znanjem pa vam stran popolnoma prilagodimo vašim grafičnim ter vsebinskim zahtevam.

Neomjen nabor vtičnikov doda že tako močnemu vmesniku še dodatno dimenzijo. Z njihovo pomočjo namreč na enostaven način vključimo/dodamo specifične gradnike na spletno stran.

4. Optimizacija

Optimizacija je s pomočjo WordPressa tako rekoč že prenastavljena. Na nas oziroma izdelovalca spletne strani pa je, da ta potencial izkoristi do maksimuma. WordPress spletne strani v iskalnikih pogosto najdemo na zelo visokih mestih. Vsaj pri straneh, kjer je optimizacija izkoriščena.

5. Varnost

Varnost je pri spletnih straneh velikega pomena, ne glede na to ali imamo le personalizirano spletno stran ali pa kaj bolj kompleksnega. WordPress že sam po sebi predstavlja zelo varno okolje. Z brezplačnimi posodobitvami ter možnostjo nadgradnje varnosti s pomočjo vtičnikov dosežemo visoko raven varnosti našega spletnega mesta.

Napiši mnenje

Close Menu

© 2022 Spletos. Vse pravice pridržane.